Assieraad vullen?

Hoe vul je een Ashanger of As armband? 

De as kettingen van Monzaique kunt u zelf vullen met behulp van de vulset die bij een bestelling geleverd wordt. Bij elke bestelling wordt standaard één vulset geleverd. 

Om de ashanger of armband te vullen volgt u alle stappen hieronder:

Mobirise
  1. Draai het schroefdopje los - Dit kan het oogjes van de hanger zijn, een dopje op een koker of een schroefje aan de onderkant of zijkant. Deze laatste maakt u dan open met behulp van een kleine schroevendraaier.
  2. Prepareren werkblad - Leg een stuk papier op uw werkblad waarop u de vulhandelingen gaat uitvoeren. Zodoende kunt u eventueel gemorst as gemakkelijk weer verzamelen.
  3. Vullen van de ashanger of armband - Gebruik het meegeleverde trechtertje om de hanger te vullen. In plaats van as kunt u natuurlijk ook een beetje grond van het graf of een haarlokje in het sieraad doen.
  4. Dichtmaken assieraad - Zodra u het assieeraad gevuld heeft kunt u het weer sluiten met het dopje of het oogje. Wij adviseren u om hierbij een heel klein druppeltje lijm aan de binnenkant van het schroefdraad te gebruiken zodat de hanger niet meer openkan gaan.